MARCO VAN OS

Marco van Os is een veelgevraagd bassist in de Nederlanse scene. Hij deed jarenlang ervaring op met uiteenlopende artiesten in het Nederlandse pop-, theater- en jazzcircuit. Hij is ervaren in de studio en op het podium, zowel op de basgitaar als op de contrabas. Hij werkte mee aan talloze CD's en bracht ook zelf enkele albums uit.

Kijk op zijn website www.marcovanos.nl voor meer informatie en contact.

_________________________________________

MARCO VAN OS

Basgitaar / Contrabas

Ik ga in mijn lessen uit van het enthousiasme en interesse van mijn leerlingen. Wat vind jij leuk aan het instrument, welke muziek wil je spelen en met wie zou je dit willen spelen? Hou je van pop, funk, soul, jazz of rock, dat kan allemaal. Bas spelen doe je uiteindelijk samen met anderen. We gaan dus zoek wat er voor nodig is jou om je favoriete muziek te leren spelen, of je spel te verdiepen door meer inzicht in de techniek of theorie.

De bas is een bijzonder instrument. Een goede bassist is dan ook in staat, naast het spelen van een goeie ritmische basis, creatief om te gaan met harmonie en melodie. Als gediplomeerd (conservatorium) musicus heb ik ruime ervaring in uiteenlopende muziekstijlen, van pop tot jazz. Ik wil mijn kennis en enthousiasme met jou delen en geef les op de contrabas of elektrische bas.

Voor techniek en het lezen van akkoorden schema’s heb ik verschillende methodes en inzichten die ik graag met je wil delen. Een goede vingerzetting is hierbij de basis, maar ik kan je bijvoorbeeld ook leren strijken op een contrabas.

Dus ben jij een startende basgitarist of contrabassist, die het instrument wil leren bespelen? Of iemand die gewoon snel uit de voeten wil op het instrument om in een band te gaan spelen? Of ben je een gevorderde speler, die zijn techniek en/of theoretische kennis verder wil ontwikkelen? Ik help je daar graag bij! Voorop staat het plezier en de liefde voor muziek. De bas is er voor volwassenen én voor kinderen. Contrabas is een groot instrument, maar voor kinderen vanaf 8 jaar zijn er ook kleinere formaten contrabassen en basgitaar.

Als je verder wilt komen met het instrument, of gewoon nieuwsgierig bent of de bas iets voor jou is, meld je dan aan voor een gratis en vrijblijvende proefles contrabas of basgitaar.

Over mij

Ik deed jarenlang ervaring op in de studio en op het podium, met uiteenlopende artiesten. Ik werkte mee aan talloze Cd's. Daarnaast geef ik met veel plezier basles en band coachin. Kijk op mijn website www.marcovanos.nl voor meer informatie en contact.