JAZZ AAN DE AMER | AGENDA

LIVE JAZZ IN GOOI & EEMLAND

JAZZBUNKER Concerten in De Krachtcentrale Huizen

Arno van Nieuwenhuize presenteert: een nieuwe concertreeks JAZZBUNKER in de benedenbar van De Krachtcenrale Huizen. De concerten worden georganiseerd in samenwerking met grafisch vormgever Astrid Knaap, die actief is in De Krachtcentrale . "Elke maand een inspirerend concert van fantastische artiesten in een heerlijke sfeer. Jazz staat voor vernieuwing en eigenheid, daar gaan wij dan ook naar op zoek."

15 mei werd afgetrapt met een 5-mans formatie bestaande uit Leo Janssen (saxofoon), Stormvogel (keyboards), Arno van Nieuwenhuize (drums), Martin Gort (percussie) en Marco van Os (bas). Zij beloofden spektakel (en dat werd het!).

De deuren gaan open om 15.30 uur en om 16.00 uur begint de muziek. Toegang is €12. Tickets bestellen via de website of aan de bar. Na het optreden kan er gegeten worden in het restaurant (Bunkermenu €18).

www.krachtcentrale.nl


Leusden Jazz start jazzclub in Four Seasons.

Lekker ééns in de maand op zondagmiddag een mooi concert bijwonen en genieten van de gastvrijheid van Sander van der Schoot en zijn Four Seasons team. Het concert start om 15.30 uur en aansluitend hebben gasten de mogelijkheid om samen met de musici aan te schuiven bij het diner. Een kaartje kost €10,- en kan besteld worden via www.leusdenjazz.nl . Ook kan bij de Four Seasons zelf aan de deur een ticket gekocht worden.

Voor het diner kan gereserveerd worden via Four Seasons.

www.restaurantfourseasons.nl